Skip to content

menu

Menu

menu

Menu

menu

Menu

Πολιτική επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας

Δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας έχετε μέχρι πριν την εκτέλεση της

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Έχετε 14 μέρες για να αλλάξετε γνώμη,
Αν αλλάξετε γνώμη και χωρίς να μας παράσχετε οποιαδήποτε εξήγηση, μπορείτε μέσα σε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών, να υπαναχωρήσετε από την μεταξύ μας καταρτισθείσα σύμβαση υπό τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις.

Πώς υπολογίζετε τις 14 ημέρες;
Έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα που εσείς ή κάποιος τρίτος (διάφορος του μεταφορέα) παρέλαβε την παραγγελία

Πώς ασκείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης σας;

Σημειώστε σε σταθερό μέσο εγγράφως τη βούληση σας να υπαναχωρήσετε με απλή και ξεκάθαρη δήλωση επιθυμίας υπαναχώρησης από την παραγγελία σας (σημειώνοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, τον τόπο και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος/υπηρεσίας, τα πλήρη στοιχεία σας που χρησιμοποιήσατε κατά την παραγγελία, ημερομηνία σύνταξης της δήλωσης υπαναχώρησης και υπογραφή. Στείλτε μας την ως άνω δήλωση με όποιο τρόπο επιθυμείτε είτε στο mail info @ lampris-stock.gr είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση Ελεούσα Άρτας Τ.Κ. 47150

Πώς γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας;

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε περίπτωση επιστροφής τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αγοραστή. Η επιστροφή του αντιτίμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων, και αφού εμείς λάβουμε τα αγαθά.

Πώς γίνεται η επιστροφή των προϊόντων;

Για την επιστροφή των προϊόντων σας μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα στην Ελεούσα Άρτας. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε τα προϊόντα σας ( μέσα σε 14 ημέρες από την επομένη που λάβαμε γνώση της υπαναχώρησης σας) με την απόδειξή σας, με μεταφορική της επιλογής σας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών από την επομένη που λάβαμε γνώση της δήλωσης υπαναχώρησης σας τότε η εταιρία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές:
– Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί. Χρήση ενός προϊόντος συνιστά π.χ.: η εγκατάσταση (π.χ. κλιματιστικά), η θέση σε λειτουργία (π.χ. ψυγεία, πλυντήρια ρούχων/πιάτων)
– Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ο πελάτης έχει ορίσει ή σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις και προσωπικές εξατομικεύσεις ή που εκ της φύσεώς τους είναι αδύνατο να επιστραφούν με αποστολή. Προϊόντα τα οποία εξατομικεύονται με την καταχώριση της συσκευής (registration) από τον πελάτη μετά από την παράδοσή τους σε αυτόν εμπίπτουν στην εξαίρεση αυτή, όπως π.χ. καταχώριση (registration) μιας συσκευής τύπου smartphone κ.λπ..
– Στις περιπτώσεις που τα παραδιδόμενα προϊόντα είναι φορείς ήχου ή εικόνας ή εικόνας και ήχου ή λογισμικού και έχουν αποσφραγιστεί από τη συσκευασία τους.
– Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (π.χ. ξυριστικές/αποτριχωτικές μηχανές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, μαγειρικά σκεύη κ.λπ.).
– Στις περιπτώσεις προμήθειας ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχομένου πάνω σε υλικό μέσο.
– Στις περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών, μετά την πλήρη παροχή της υπηρεσίας.
– Στις περιπτώσεις προμήθειας τροφίμων, ποτών ή άλλων αγαθών, που προορίζονται για τρέχουσα κατανάλωση στο πλαίσιο
του νοικοκυριού.

Δικαίωμα αντικατάστασης ή επισκευής των προϊόντων με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή ακύρωσης της συναλλαγής
Η επιστροφή προϊόντων χρεώνεται σε βάρος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα.
Σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα (εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας) Στην περίπτωση των λευκών συσκευών (ήτοι, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια, κλπ) και των κλιματιστικών μηχανημάτων, απαιτείται να έχει προηγηθεί επίσκεψη του τεχνικού του εξουσιοδοτημένου συνεργείου της προμηθεύτριας εταιρείας και έγγραφη βεβαίωση περί της διάγνωσης της βλάβης της συσκευής, έτσι ώστε να θεωρηθεί ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παράδοση.
Στις περιπτώσεις επιστροφής με χρέωση της εταιρείας τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη και στο χρόνο που συμφωνήθηκε. Τυχόν καθυστέρηση εκ μέρους του πελάτη δικαιολογείται μόνον για λόγους ανώτερης βίας, άλλως το δικαίωμα αντικατάστασης με βάση τον παρόντα όρο απόλλυται.
Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Η επιστροφή των προϊόντων με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ θα πραγματοποιείται είτε με προσωπικό και μεταφορικά μέσα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είτε μέσω courier.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων αναλόγως της περίπτωσης, θα πραγματοποιείται επισκευή, ή αντικατάσταση, άλλως ακύρωση της συναλλαγής εφόσον ο πελάτης αποκρούει νομίμως τα δύο προηγούμενα, οπότε, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, σε περίπτωση ακύρωσης, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με κατάθεση σε προσωπικό λογαριασμό του πελάτη.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοReturn to Shop